Kennel Scandic
Golden Retriever

 

 

Hvem er vi…

 

 

Vores aktive hundeliv med Golden Retriever har gennem årene omfattet mange spændende aktiviteter med hundene. Med stor fornøjelse har vi siden 1990 deltaget på udstillinger i ind- og udland, på markprøver og træning i DRK-regi, samt lydighedstræning i DKK. Og da vi begge er jægere, har vi nogle pragtfulde naturoplevelser i selskab med hundene.

 

Ikke mindst var det en oplevelse, da Golden Retriever ”Stanroph Sasaski” blev Dansk Champion. Det var en stor dag i det nordsjællandske, da det lykkedes at få markprøven og dermed det danske championat i hus. Kennelen er senest blevet udvidet med et par unge Stanroph-hunde, som begge er sunde og særdeles lovende.

 

 

finbastianpaca

En pause mellem udstillingerne ved Middelhavet

 

Hundeorganisatorisk har vi deltaget i flere ”ledelser” i hhv Dansk Kennel klub og Dansk Retriever Klub, været skueledere, er DKK uddannet ringpersonale, afholdt ringtræninger og trimmekurser og deltaget i DRK’s skuedommerkursus.

 

Samtidig har vi den glæde, lejlighedsvis at opdrætte et kuld skønne hvalpe. Vi avler kun på sunde og racetypiske Golden Retrievers, og lægger stor vægt på hvalpenes prægning og socialisering i de få uger vi har dem.

 

 

bastian hvalp

 

 

 

Vi er begge uddannet civiløkonomer fra Aalborg Universitet, men beskæftiger os nu overvejende med undervisning.  Efter mange år på landet, har vi valgt at flytte tilbage til Aalborg, hvor vi har fundet et dejligt hus med plads til både to og firbenede.

 

 

esbjergparken

 

 

 

 

 

 

11star3b ç Forside  ç Vore hunde  ç Hvalpe  ç Nyt  ç Hvem er vi  ç Kontakt  ç11star3b

Nedstat Basic - Gratisräknaren hemsida statistik
Kostnadsfria räknaren för privata webbplatser